Reconnect met jezelf mini cursus

Voor alle zorgzame bezige bijtjes die vooral gericht zijn op het welzijn van anderen. Met jouw zorg en aandacht doe je veel goeds voor anderen, maar zorg je wel goed genoeg voor jezelf? Of zet je jezelf regelmatig op de 2e of misschien zelfs wel de laatste plek?

Wat als jij je op een makkelijke en snelle manier elke dag wat beter zou gaan voelen? Wat zou de impact zijn op jezelf én op jouw omgeving als jij meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en energie zou ervaren? Vraag mijn gratis cursus aan en ervaar het. Je verdient het als geen ander!

Een zelfonderzoek naar je relatie met jezelf zodat je helder krijgt hoe je die kunt verbeteren

Een stappenplan voor eenvoudig meer rust in je dagroutine

Hartverwarmers voor mini-dates met jezelf

2 Meditaties uit m’n Jaarcursus: “Liefdevol bij jezelf aanwezig zijn” en “Een bad van Liefde”

Kom in verbinding met jezelf en ontdek hoe je de liefde in je hart op jezelf kunt richten. 

Reconnect Dagboek 

Jouw wensen en dromen heb je niet voor niets. Hoe zou jouw leven eruit zien als je jouw wensen met meer gemak en zekerheid kunt realiseren? Vraag mijn Reconnect Dagboek aan en geef jezelf dat extra steuntje in de rug: het leven van jouw dromen ligt binnen handbereik.

Bevorder jouw persoonlijke ontwikkeling en haal het maximale uit jezelf, je cursus, opleiding, coaching of therapie

Verhelder jouw wensen en doelen en verbind je met je motivatie en de onderliggende intentie van jouw wensen

Breng te overwinnen obstakels en blokkades in kaart en ontdek mijn pick-me-up tool om vol te kunnen houden en door te gaan

Boost je zelfvertrouwen en leer de verborgen krachten van jouw onderbewuste in te zetten

Bonus: mijn geleide visualisatie waarmee je advies krijgt van je toekomstige jij!

Mijn naam is Alexandra den Heijer en ik ben naast integraal therapeut ook zelf in m’n verleden met geestelijke en emotionele problemen belast geweest. Ik weet wat het is om jezelf kwijt te zijn en niet te weten hoe je daar weer uitkomt.

Door alle ervaringen van zowel mezelf als mijn cliënten, heb ik een enorm groot vertrouwen ontwikkeld in het zelfhelende vermogen en alle andere innerlijke krachten van ieder mens, dus ook in die van jou. Niets maakt me blijer dan om je te helpen dat vermogen in jou volop aan te zetten en op te ruimen wat jou belemmert.

Ik vind het heerlijk om al mijn kennis en ervaring te kunnen bundelen tot waardevolle tools zoals mijn blogs, meditaties, Happy-zine, Reconnect met jezelf mini cursus, Reconnect Dagboek en mijn overige online cursussen. 

Het is mijn wens en missie om je te inspireren en je te helpen om je zelfverzekerd te voelen en weer toegang te krijgen tot jouw innerlijke krachten en drijfveren zodat je jouw wensen kunt realiseren en zodat je ervaart dat je zoveel meer kunt bereiken dan je nu misschien denkt.