Jezelf liefhebben

is de basis van alles 

 

Het is mijn missie dat jij weer toegang hebt tot jouw authentieke zelf, innerlijke rust en levensvreugde zodat je je zelfverzekerd en in balans voelt.

Mijn passie
Mijn naam is Alexandra den Heijer en ik heb een groot geloof en vertrouwen in het zelfhelende vermogen van ieder mens. Happy Heart & Soul is vanuit een diepe passie geboren, die o.a. gevoed is door mijn eigen ervaringen met verlies, psychische klachten en het herstel ervan.

Werkervaring
Ik ben ruim 19 jaar werkzaam in de reguliere zorg als psychiatrisch verpleegkundige en sinds 2016 ook als integraal therapeut in mijn eigen praktijk.

Mijn manier van werken
Ik vind het een verrijking om al mijn opgedane kennis en ervaringen te combineren en vanuit een holistische aanpak aandacht te kunnen hebben voor jou als totale persoon. Mijn manier van werken kenmerkt zich door een rustgevende sfeer, oprechte aandacht en interesse en een respectvolle nieuwsgierigheid naar jou en alles wat jou beweegt.

Problemen bij de kern aanpakken
Door deze manier van werken komen we, in combinatie met een uitgebreide intake met een verdiepende vraagmethodiek, snel bij de kern van je probleem. Het probleem kan daardoor bij de wortel aangepakt worden en zo voor blijvende verandering zorgen.

Eigen ervaringen met moeilijkheden
In mijn jeugd en vroege volwassen leven heb ik een aantal pijnlijke verlieservaringen en traumatische ervaringen opgedaan. Hierdoor ben ik op jong volwassen leeftijd zo uit balans geraakt dat ik psychische hulp nodig had om mezelf en de wereld weer te kunnen begrijpen.

Eigen ervaringen met hulpverlening
De hulp kwam eerst vooral uit de reguliere zorg en gaandeweg steeds meer uit de aanvullende gezondheidszorg. Alle hulp die ik ontving was waardevol, maar ik kwam pas tot een werkelijk diepgaand herstel en contact met mezelf toen er aandacht was voor mij als totale persoon en de diepere lagen, de kern in mezelf. Dat heeft mijn leven dusdanig veel rijker en vreugdevoller gemaakt dat ik gepassioneerd raakte om andere mensen dat ook te kunnen laten ervaren.

Het vinden van mijn levensmissie
Uiteindelijk kwam ik bij een therapeute terecht waarvan haar benadering en aanpak zoveel voor mij betekenden dat ik dat ook aan anderen wilde kunnen geven. Vanuit dat verlangen heb ik dezelfde opleiding gevolgd als zij. Dat ervaar ik als het beste wat ik voor mezelf heb kunnen doen. Het is mijn vurige wens daar ook zoveel mogelijk anderen mee te kunnen helpen en de wereld op die manier een stukje mooier te maken.

 

Volg mij op Social Media:

Opleidingen en diploma’s

Hypnotherapie

Bij Omni Hypnosis Training Center. Diploma behaald in 2019.

EMDR Practicionar i.o.

Bij BIVT.
Opleiding gevolgd in 2018. In aansluitende supervisie ter afronding.

Integrale coaching en therapie

Bij Vermeulen Opleiding en Vorming. Diploma behaald in 2015.

Ontspannings therapie

Bij LOT Opleidingen.
Diploma behaald in 2012.

HBO Verpleegkunde

Bij Avans Hogeschool. Diploma behaald in 2006.

Mijn klanten aan het woord

Ik heb Alexandra als kundig en empathisch ervaren en haar manier van coaching en therapie als duidelijk. Wat ik fijn vond is dat ze alle opties erg goed uitlegde en mij de keuze daaruit liet maken.

Ik er meer zelfvertrouwen door gekregen.

Carola

Ik vond Alexandra erg fijn om mee te praten en voelde me thuis bij haar. De andere soort technieken hebben me geholpen om tot inzichten te komen zoals dat ik blij mag zijn met wie ik ben.

Ik voel me nu erg goed, ben weer vrolijk, heb meer zelfvertrouwen en ervaar minder stress.

Noëlle

Wil jij je ook een liefdevolle relatie met jezelf en je weer goed voelen?

Start dan nu door het niet langer uit te stellen en ontdek hoe ik je daarbij kan helpen.