gratis mini cursus Reconnect met jezelf

Gratis mini cursus Reconnect met jezelf

Voor alle zorgzame, bezige bijtjes die vooral gericht zijn op het welzijn van anderen en zichzelf daarbij geregeld vergeten. Verbeter jouw relatie met jezelf en ervaar binnen no-time meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en energie.

Gun jezelf de aandacht en rust die je verdient!

5 Dagen een e-mail met een e-boek met een oefening of meditatie

Een zelfonderzoek naar jouw relatie met jezelf zodat je heel helder krijgt hoe je liefdevoller met jezelf om kunt gaan

Een stappenplan voor eenvoudig meer rust in je dagroutine

Jouw persoonlijke lijst met hartverwarmers voor mooie mini-dates met jezelf

2 Bijzondere meditaties uit m’n Reconnect Membership: “Liefdevol bij jezelf aanwezig zijn” en “Een bad van Liefde”. 

Tools waarmee je in verbinding komt met jezelf en ontdek hoe je de liefde in jouw hart op jezelf kunt leren richten. 

Mijn naam is Alexandra den Heijer en ik ben naast integraal therapeut, hypnotherapeut en ontspanningstherapeut ook zelf in mijn verleden met geestelijke en emotionele problemen belast geweest. Ik weet wat het is om jezelf kwijt te zijn en niet te weten hoe je daar weer uitkomt.

Door alle ervaringen van zowel mezelf als mijn cliënten, heb ik een enorm groot vertrouwen ontwikkeld in het zelfhelende vermogen en alle andere innerlijke krachten van ieder mens, dus ook in dat van jou. Niets maakt me blijer dan om je te helpen dat vermogen in jou volop aan te zetten en op te ruimen wat jou belemmert.

Ik vind het heerlijk om al mijn kennis en ervaring te kunnen bundelen tot waardevolle tools zoals mijn Happy-zine en Reconnect Dagboek.

Het is mijn wens en missie om je te inspireren en je te helpen om je zelfverzekerd te voelen en weer toegang te krijgen tot jouw innerlijke krachten en drijfveren zodat je jouw wensen kunt realiseren en zodat je ervaart dat je zoveel meer kunt bereiken dan je nu misschien denkt.