Gratis Reconnect Dagboek

Dit dagboek is een hulpmiddel vol waardevolle tools waarme je het realiseren van jouw persoonlijke of professionele wensen en doel.

Met de aanvraag van dit dagboek schrijf je je ook in voor mijn gratis Happy-zine.

Ervaar jouw volle kracht en potentie en verwezenlijk jouw waardevolste doelen en wensen.

Verheldering van jouw wensen en doelen en zicht op jouw motivatie en onderliggende intentie hiermee

Helderheid over te overwinnen obstakels en blokkades en mijn pick-me-up tool om vol te kunnen houden en door te kunnen gaan

Een tool voor het boosten van jouw zelfvertrouwen en het inzetten van de ongekende krachten van je onderbewuste

Verdieping van jouw proces en jouw persoonlijke groei en ontwikkeling door coachings- en reflectievragen

Inclusief de bijzondere bonus: mijn geleide visualisatie waarmee je advies krijgt van je toekomstige jij!

Mijn naam is Alexandra den Heijer en ik ben naast integraal therapeut, hypnotherapeut en ontspanningstherapeut ook zelf in mijn verleden met geestelijke en emotionele problemen belast geweest. Ik weet wat het is om jezelf kwijt te zijn en niet te weten hoe je daar weer uitkomt.

Door alle ervaringen van zowel mezelf als mijn cliënten, heb ik een enorm groot vertrouwen ontwikkeld in het zelfhelende vermogen en alle andere innerlijke krachten van ieder mens, dus ook in dat van jou. Niets maakt me blijer dan om je te helpen dat vermogen in jou volop aan te zetten en op te ruimen wat jou belemmert.

Ik vind het heerlijk om al mijn kennis en ervaring te kunnen bundelen tot waardevolle tools zoals mijn Happy-zine en Reconnect Dagboek.

Het is mijn wens en missie om je te inspireren en je te helpen om je zelfverzekerd te voelen en weer toegang te krijgen tot jouw innerlijke krachten en drijfveren zodat je jouw wensen kunt realiseren en zodat je ervaart dat je zoveel meer kunt bereiken dan je nu misschien denkt.