Jouw toekomstige jij visualisatie

Deze visualisatie hoort bij mijn gratis Reconnect Dagboek en is via onderstaande audio te beluisteren.

Als visualiseren en mediteren helemaal nieuw voor je zijn en je wat tips wilt ter voorbereiding kijk dan op deze pagina hoe je je kunt voorbereiden.

Ik wens je een hele mooie en waardevolle ontmoeting met jouw toekomstige jij!

Let op: deze visualisatie is niet geschikt voor mensen met huidige of eerdere psychotische klachten. Neem bij twijfel contact op met jouw behandelend arts, psycholoog of therapeut.

Heb jij mijn Valentijnscadeau al geclaimd?

Ontvang t/m 14 maart gratis toegang tot de Valentijnsmodule over zelfliefde op mijn Reconnect Membership platform. Je ontvang ook een paar keer per maand mijn gratis Happy-zine met tips, inspiratie en informatie over reconnecten met jezelf en persoonlijke groei. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

 

Je hebt je met succes ingeschreven!