Heb jezelf lief: Word je eigen forever Valentijn!

Online cursus
9

Zou je wel liefdevoller met jezelf om willen gaan maar weet je niet waar te beginnen?

9

Val je steeds terug in oude patronen die jouw zelfliefde blokkeren?

9

Ben je het zat om niet voluit vanuit je hart te leven maar weet je niet hoe dit te doen?

Hoe zou je leven eruit zien als je kiest voor zelfliefde?

De essentiële waarheid over zelfliefde
  • Als je krachtig “Ja” zou kunnen zeggen tegen jezelf?
  • Als je die geweldige relatie met jezelf zou hebben waarbij je een gezonde balans kunt hanteren tussen jezelf en de ander?
  • Als geven en ontvangen in jouw leven in balans zou zijn?
  • Als je jezelf de dingen kunt geven die je nodig hebt, je daarvoor niet meer afhankelijk van anderen bent en des te meer kunt genieten van wat je krijgt van anderen?
  • Als je in ieder moment vanuit een stevig contact met jezelf vol zelfvertrouwen kunt kiezen voor wat werkelijk goed voor je is en waar je gelukkig van wordt?
  • Als je daardoor uitgerust bent, innerlijke rust ervaart en overzicht over je leven hebt?
  • Als je weer blij bent met jezelf en daardoor zowel jezelf als de mensen om je heen meer te geven hebt?

Ontdek het met de online cursus:Word je eigen forever Valentijn!

Jezelf liefhebben is de basis van alles!

Verbinding met jezelf en met zelfliefde in je leven staan

Helderheid over jezelf en krachtig kunnen kiezen

Inzicht in jezelf en saboterende patronen om kunnen buigen

Altijd en overal zelfliefde aan kunnen boren

Balans in jouw leven en je relaties

Innerlijke wijsheid en zelfvertrouwen

Zeg ja tegen jezelf en ontdek je beste relatie ooit!

Krijg na inschrijving direct toegang en start meteen met het aanboren en versterken van jouw zelfliefde.

Jouw online coach 

Mijn naam is Alexandra den Heijer. Ik werk sinds 2002 met mensen met psychische en emotionele klachten en ik heb sind 2016 een eigen praktijk waarin ik als integraal coach/therapeut en hypnotherapeut dagelijks met veel passie en plezier mensen help met het verbeteren van hun relatie met zichzelf. 

Daarnaast ben ik ook zelf in mijn verleden met geestelijke en emotionele problemen belast geweest. Ik weet wat het is om jezelf kwijt te zijn en gelukkig ken ik ook de zegen van het mezelf weer teruggevonden hebben en de liefde en magie van het leven weer door me heen voelen stromen. De levensvreugde en gemoedsrust van het weer hebben van een liefdevolle relatie met mezelf.

Door alle ervaringen van zowel mezelf als mijn cliënten, heb ik een enorm groot vertrouwen ontwikkeld in de ongekend grote kracht en liefde die in ieders binnenste besloten ligt, dus ook in jou! Niets maakt me blijer dan om je te helpen daar weer toegang toe te krijgen.

Ik help je heel graag om jouw relatie met jezelf te herstellen, zodat jij je weer blij, zelfverzekerd en in balans voelt en weer toegang hebt tot levensvreugde en je innerlijke krachten en wijsheid om jouw wensen te kunnen realiseren. En zodat je weer ervaart hoe mooi en waardevol je bent. 

Alexandra den Heijer

Het is mijn missie dat jij weer toegang hebt tot jouw authentieke zelf waar zelfliefde en levensvreugde op je wachten om jouw leven zelfverzekerd vorm te geven.

Veelgestelde vragen

Wat is de moeilijkheidsgraad van de online cursus?

Voor de inhoud van de lessen heb je geen speciale kennis nodig. Alles zal in begrijpbare taal worden beschreven en ingesproken. Daar waar er wat uitleg nodig is bij een bepaald onderwerp, zal ik in de bibliotheek die bij de cursus hoort wat meer uitleg geven. In de online lessen zal steeds aangegeven staan als er meer informatie in de bibliotheek over beschikbaar is.

Wat heb ik nodig om online mee te doen?

Je hebt een internetverbinding nodig en een tablet, laptop of p.c. Op je smartphone zal e.e.a misschien minder goed leesbaar zijn, maar je kunt dit uiteraard zelf uittesten.

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de cursus?

Je hebt onbeperkt, dag- en nacht toegang tot de cursus voor zolang het online cursus platform blijft bestaan en ik online cursussen blijf aanbieden. Dit betekent ook dat je alle toekomstige updates,  aanvullingen en verbeteringen van de cursus er gratis bij krijgt.

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn aan deze online cursus?

Je kunt er zoveel en zo weinig tijd mee bezig zijn als dat je wilt. Weet dat elke minuut in jezelf investeren al waardevol is.

Ik adviseer je wel om alle oefeningen minstens 1x te doen en de cursus dus minstens 1x in z’n geheel te doorlopen. Maar nog beter is om ‘m geregeld te herhalen. 

De duur van de individuele oefeningen varriëert van tussen de 5 en 30 minuten per oefening. Sommige reflexie-oefeningen kunnen zelfs wat meer tijd van je vragen, maar dit kun je natuurlijk ook in stukjes verdelen.

Het is zoals gezegd aan te raden om de oefeningen van tijd tot tijd te herhalen omdat je op die manier stapelt op je eerdere ervaringen en je daarmee steeds een laagje dieper kunt komen. 

Wat als ik vragen heb over de inhoud van de lessen?

Vragen over de inhoud van de cursus kun je in de Rconnect met jezelf Community waar je dan toegang toe krijgt stellen of direct aan mij via het mailadres alexandra@happyheartandsoul-online.nl. Deze contactinformatie staat ook in je cursus platform vermeld. 

Heb je nog een andere vraag die hier niet bij staat?.

Heb je nog een andere vraag over deze online cursus? Mail je vraag naar: info@happyheartandsoul.nl

Wil jij ook een liefdevolle relatie met jezelf en je weer goed voelen?

Start dan nu en krijg direct toegang tot de online cursus Word je eigen Valentijn!