Route en parkeren

Route

 

De praktijk is gelegen aan de rand van de wijk Burgerhout in Roosendaal: Dr. Schaepmanlaan 67.

Vanuit richting Breda: neem op de A58 afslag Roosendaal Oost en ga onderaan de afslag naar rechts. Ga bij de stoplichten linksaf richting Burgerhout. Neem bij de rotonde de eerste afslag en ga aan het einde bij de t-splitsing rechtsaf. De praktijk bevindt zich aan de rechterkant in het eerste rijtje huizen.

Vanuit richting Bergen-op-Zoom: volg op de A58 Roosendaal, Breda. Neem afslag Roosendaal Oost en ga onderaan de afslag naar links. Ga bij de 2e stoplichten linksaf richting Burgerhout. Neem bij de rotonde de eerste afslag en ga aan het einde bij de t-splitsing rechtsaf. De praktijk bevindt zich aan de rechterkant in het eerste rijtje huizen.

Vanuit richting Rotterdam: neem op de A17 ter hoogte van knooppunt De Stok de afslag Roosendaal, Breda A58. Neem vervolgens afslag Roosendaal Oost en ga onderaan de afslag naar links. Ga bij de 2e stoplichten linksaf richting Burgerhout. Neem bij de rotonde de eerste afslag en ga aan het einde bij de t-splitsing rechtsaf. De praktijk bevindt zich aan de rechterkant in het eerste rijtje huizen.

Parkeren

 

Er kan gratis geparkeerd worden in de straat en er is voldoende parkeergelegenheid. M.n. tegenover de praktijk zijn er vrijwel altijd voldoende plaatsen beschikbaar. Indien nodig kan er ook gebruik gemaakt worden van de parkeerplaatsen van het wijkgebouw Fatimahuis, op +/- 20 meter afstand, schuin tegenover de  praktijk. Het adres van het Fatimahuis is Dr. Schaepmanlaan 92.