Home » Blog » Powertools » Gratis Reconnect Dagboek, een tool om jouw wensen en doelen te realiseren!

Gratis Reconnect Dagboek, een tool om jouw wensen en doelen te realiseren!

door | 22 jan, 2019 | Powertools

Vraag jij je weleens af hoe je jouw wensen en doelen kunt realiseren? Hoe je nog meer waarde kunt halen uit die interessante training, die belangrijke cursus of die waardevolle opleiding? Of wil je misschien het maximale uit jouw coaching of therapie kunnen halen? Dan heb ik iets moois voor je: mijn gratis Reconnect Dagboek! Klik op de foto om verder te lezen en jouw gratis exemplaar aan te vragen.

Waarom een Reconnect Dagboek?

Dit dagboek heb ik in eerste instantie ontwikkeld om mijn cliënten tijdens hun therapie extra te kunnen ondersteunen en stimuleren om er het maximale voor henzelf uit te halen. Gaandeweg kwam ik er echter achter dat dit buiten de therapie om ook prima te gebruiken is voor elk leer- of ontwikkelproces. En dus ook voor persoonlijke doelen, wensen of dromen.

Wat levert het je op?

  • Verheldering van jouw wensen en doelen
  • Zicht op jouw onderliggende motivatie voor en intentie met jouw wensen en doelen
  • Zicht op jouw te overwinnen blokkades
  • Weten hoe je jouw energie kunt boosten om door te kunnen gaan
  • Een boost voor jouw zelfvertrouwen
  • Je leert de ongekende krachten van je onderbewuste in te zetten voor de realisatie van jouw wensen en doelen
  • Verdieping van jouw proces via de coachings- en reflectievragen
  • Bevordering van jouw persoonlijke groei- en ontwikkeling
  • Een betere relatie met jezelf
  • En door het invullen van het dagboek heb je uiteindelijk een prachtig document in handen van al jouw behaalde successen en inzichten die je onderweg opgedaan hebt.

Klinkt dat niet geweldig?!

Oh ja, er zit ook nog een geweldige bonus bij: mijn geleide visualisatie waarmee je advies krijgt van je toekomstige jij!

Momenteel krijg je het Reconnect Dagboek als bonus bij een gratis abonnement op mijn Happy-zine, dus vraag mijn Happy-zine aan en ontvang jouw exemplaar van het dagboek!

Wat ga je precies doen?

Je wordt d.m.v. een aantal voorbereidende opdrachten stap voor stap begeleid in het verzamelen van al het benodigde om jouw doelen, wensen en dromen te kunnen gaan waarmaken.

Na de voorbereiding wordt je a.d.h.v. de reflectieformulieren met daarop de coachingsvragen stapsgewijs geholpen om jouw groei- en leerproces daadwerkelijk vorm te gaan geven.

Persoonlijke groei en ontwikkeling m.b.v. zelfreflectie

Waarom ik gebruik maak van zelfreflectie is omdat ik zelfreflectie heb ik leren kennen als één v.d. krachtigste middelen tot zelfkennis, zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Het heeft me geholpen om mijn groei- en ontwikkelproces actief in eigen handen te kunnen nemen.

Dit Reconnect Dagboek is dan ook een reflectietool wat geïnspireerd is op mijn eigen ervaringen met studeren, persoonlijke ontwikkeling en therapie. Tijdens de diverse opleidingen en therapieën heb ik heel veel op mezelf gereflecteerd wat me enorm veel gebracht heeft.

Dit werd gaandeweg zo waardevol voor me dat ik inmiddels niet meer zonder kan en het een tweede natuur voor me is geworden. Het heeft me de touwtjes in handen gegeven van mijn eigen ontwikkelproces. Ik heb ervaren dat ik o.a. m.b.v. zelfreflectie mijn doelen, wensen en dromen daadwerkelijk kan realiseren.

Reconnect met jezelf voor een betere relatie met jezelf

Regelmatig reconnecten met jezelf door tijd en aandacht aan jezelf te besteden, aan je gevoelens, wensen en verlangens, is ook een heel mooie manier om jouw relatie met jezelf te verbeteren. We zijn vaak heel goed in de behoeftes en wensen van anderen te zien en daar dan in te willen voorzien. Daarbij worden de eigen wensen en verlangens vaak genegeerd en onderaan het prioriteiten lijstje gezet.

Maar hoe cliché ook, het is zo enorm belangrijk ook goed voor jezelf te zorgen en op die manier jouw relatie met jezelf goed te houden, van jezelf te houden. Alleen dan kun je er ook optimaal voor anderen zijn, zonder jezelf “leeg” te geven.

Het is mijn wens dat jij je weer in contact met je innerlijke krachten en drijfveren voelt zodat je jouw dromen en levensdoelen weet te verwezenlijken. Dat je door geregeld te reconnecten met jezelf, jouw groei- en leerproces dusdanig versterkt en verdiept, dat je jouw volle kracht en potentie gaat ervaren en ontdekt dat jij de krachtige creator bent van jouw eigen mooie toekomst.

Wil jij dat ook? 

Schrijf je dan snel in voor mijn Happy-zine en ontvang het Dagboek als bonus cadeau!

Ik wens je heel veel succes met mijn Reconnect Dagboek! En ik ben erg benieuwd naar je ervaringen ermee. Laat me hieronder weten of je nog vragen hebt of stuur me een mailtje via het contact formulier.

 

Welke wensen en dromen ga jij voor jezelf realiseren?

Ik vind het heerlijk om al mijn kennis en ervaring te kunnen bundelen tot waardevolle artikelen en tools. Ik hoop je daarmee te inspireren tot een steeds liefdevollere relatie met jezelf.

Liefs Alexandra

Happy Reconnecting!

Gerelateerde artikelen

In 7 stappen terug in je kracht staan

In 7 stappen terug in je kracht staan

Ken je dat? Normaal gesproken en als je goed in je vel zit lukt het je prima om voor jezelf te gaan staan. Maar in bepaalde terugkerende situaties of als het even wat minder lekker met je gaat lukt dat ineens een stuk minder goed. Hoe fijn zou ’t zijn als er een manier is waarmee je snel weer terug in kracht kunt komen? Stay tuned, in dit artikel laat ik je zien hoe.

lees verder
Ho’oponopono: vier zinnen die goud waard zijn!

Ho’oponopono: vier zinnen die goud waard zijn!

Heb jij er ook weleens last van dat je jezelf in de weg zit? Dat er een innerlijke belemmering is die je ervan weerhoudt om te kunnen zijn, doen of ervaren wat je eigenlijk echt zou willen? Hoe mooi zou het zijn als er een zachte en liefdevolle manier was om je daarvan te bevrijden? Wees gerust, die manier is er! Ontdek hier hoe je met Ho’oponopono je blokkades zelf kunt helen. Klik op de foto om verder te lezen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin