Word je eigen Valentijn en heb jezelf lief!

Dompel jezelf onder in deze speciale Zelfliefde module uit mijn Reconnect cursus aanbod. Leer hoe je zelfliefde kunt ontwikkelen, verdiepen en versterken en verbeter jouw relatie met jezelf.

Boor jouw zelfliefde aan en word je eigen Valentijn!

Tot 14 februari beschikbaar voor de introductieprijs van €14. Daarna wordt de prijs verhoogd naar €21

Onbeperkt toegang zonder einddatum, dus alles kun je op je gemak en wanneer het jou uitkomt doorlopen

Met diverse oefeningen, tools en meditaties uit het programma

Tools waarmee je in verbinding komt met jezelf

Meditaties waarmee je diepgaand verbinding maakt met je hart

Ontdek hoe je de liefde in jouw hart op jezelf kunt leren richten

Maak gratis kennis met het Reconnect Membership platform

Mijn naam is Alexandra den Heijer en ik ben naast integraal therapeut, hypnotherapeut en ontspanningstherapeut ook zelf in mijn verleden met geestelijke en emotionele problemen belast geweest. Ik weet wat het is om jezelf kwijt te zijn en niet te weten hoe je daar weer uitkomt.

Door alle ervaringen van zowel mezelf als mijn cliënten, heb ik een enorm groot vertrouwen ontwikkeld in het zelfhelende vermogen en alle andere innerlijke krachten van ieder mens, dus ook in dat van jou. Niets maakt me blijer dan om je te helpen dat vermogen in jou volop aan te zetten en op te ruimen wat jou belemmert.

Ik vind het heerlijk om al mijn kennis en ervaring te kunnen bundelen tot waardevolle tools zoals mijn Happy-zine en Reconnect Dagboek.

Het is mijn wens en missie om je te inspireren en je te helpen om je zelfverzekerd te voelen en weer toegang te krijgen tot jouw innerlijke krachten en drijfveren zodat je jouw wensen kunt realiseren en zodat je ervaart dat je zoveel meer kunt bereiken dan je nu misschien denkt.